Meer dan 50 jaar expertise in Belgische chocolade

Guy-Lian

Geboren in 1938 te Sint-Niklaas, Guy Foubert was een gepassioneerde Belgische chocolatier, maar zijn verhaal alleen is niet het onze. Het verhaal van Guylian is een liefdesverhaal. Wanneer Guy trouwt met zijn ware liefde, Liliane, in 1958, voegt het koppel hun passie voor het zoetste genot, liefde en chocolade, samen door hun voornamen te combineren tot Chocolaterie Guy-Lian.

Het ontstaan van de chocolade Zeevruchten

Wanneer Guy en Liliane na een deugddoende vakantie aan de Belgische kust terug huiswaarts keren, komen ze op het idee om een souvenir in chocolade te maken. Het verhaal van Guylian’s chocolade Zeevruchten start hier. Liliane houdt zich bezig met het ontwerp en de marbrering in witte, melk en donkere chocolade van de 11 unieke vormpjes terwijl Guy zich helemaal toewijdt aan de, ondertussen wereldwijd gekende, hazelnoot pralin√© vulling.

 

Bij elke hap uit een chocolade Zeevrucht duikt het vakantiegevoel opnieuw op.

Hoe worden de iconische Zeevruchten gemaakt?

VIEW ENTIRE PROCESS

Werken bij Guylian

Voor zowel ons hoofdkantoor en productiesite te Sint-Niklaas en onze affiliate kantoren zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde werknemers. Kijk hieronder snel onze open vacatures.

Nieuws

Bekijk het laatste Guylian nieuws